MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

WEB https://merkezefendibldaihl.meb.k12.tr
Adres : Bahçelievler Mahallesi Şirinköy Yolu Caddesi No56 Merkezefendi/DENİZLİ Okulumuza ulaşım 500, 510, 520 ve 530 Numaralı Otobüslerle ve Şirinköy Minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
VİZYON : Merkezefendi Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü olarak kemiyeti ihmal etmeden, keyfiyeti merkeze alan bir anlayışla geleceğimize emanet edeceğimiz gençlerimize yaşayacakları çağın bilgisini vermeyi ve becerilerini kazandırmayı hedeflemekteyiz. İnsanlığın küresel barışa her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğu çağımızda öğrencilerimizi Milli manevi ahlaki ve insani değerlere sahip kendi kültürü ile bütünleşmiş farklı kültürlerle barışık ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip, manevi değerleri özümsemiş, bilimsel düşünen, uluslararası düzeyde dünyaya değer katan, idealist bireyler yetiştirmek amacımızdır. Okulumuzda eğitim gören öğrencilere KUR´AN-I KERİM’ in ışığında , ecdadının izinde , bilimle geleceğe ilkeleri gereğince eğitim verilmektedir.
MİSYON : Dünyaya ve insanlığa duyarlı, kimliğini manevi değerlerle şekillendirecek, donanımlı, bulundukları ülkelerde ve üstlendikleri görevlerde rol model olabilecek, İslam ülkelerinin kültürlerinin ve inanç dünyalarının buluşmasına, yaşatılmasına katkı sağlayacak bireyleri yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : BAŞLAMA 08:40 BİTİŞ 16:10
Yabancı Dil : İNGİLİZCE - ARAPÇA
Isınma : Kalorifer(Doğalgaz)
Servis :
Ulaşım : Otobüs (510 ve 520 No´lu otobüsler) ve Şirin Köy Minibüsleri, Yenişehir Minibüsleri
Yerleşim Yeri : Bahçelievler Mahallesi Şirin Köy Yolu Caddesi No:56 Merkezefendi/DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl-İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri : 360
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Taban Puanı:416,31 Tavan Puanı:489,54
Okulun Sınav Başarı Durumu : 9. SINIFLAR 416,31 İLE 489,54 ARASI 10. SINIFLAR 379,54 İLE 469,08 ARASI 11. SINIFLAR 407,83 İLE 472,45 ARASI 12. SINIFLAR 432,02 İLE 475,16 ARASI
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : Okulumuz henüz mezun vermedi.
Sportif Etkinlikler : Masa Tenisi İl 2.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :